Заповядайте в нашия кафе-бар „Ротана” на
пешеходната улица до МОЛ Плевен.

Тук може да отседнете след дълга разходка или просто да се срещнете с приятели в центъра на града. Топла напитка, коктейл или алкохолно питие ще Ви поднесем с усмивка.

Фарес Фуудс - рецепта Фарес Фуудс - рецепта Фарес Фуудс - рецепта Фарес Фуудс - рецепта

Адрес.: пл. Свобода 1, тел.: 0885 283 129

Ако сте по екзотично настроени и искате да усетите вкуса на Ориента, поръчайте ни Наргиле. Ако Ви хареса при нас, ние сме на Ваше разположение при празнични поводи, партита, сбирки и каквото Ви хрумне.
Винаги сте добре дошли!

Какво е наргиле?

Наргилето е широко разпространено в арабския свят. За разлика от цигарите трябва да имате време за да го приготвите и най-вече да го пушите бавно за да се насладите максимално, отпускайки сетивата ви. Обикновено се пуши чист тютюн или ароматизиран /билков, плодов/ тютюн.

Предлагаме Ви богата гама от аромати и за най-изтънчения вкус.

Ето и нашите предложения:
Банан
Праскова
Лимон
Фарфанхина
Горски плодове
Мента
Ягода

Дъвка
Пъпеш
Роза
Кокос
Портокал
Микс плодове
Фарес Фуудс - рецепта Фарес Фуудс - рецепта Фарес Фуудс - рецепта
Приготвянето на наргилето за пушене си има своите тънкости, и ако го правите сами със сигурност ще ви трябва съвет от някой опитен приятел. Не е трудно самото приготвяне, но за да изпитате максимално удоволствие от пушенето с наргиле, е добре първия път да ви го поднесат готово.

А ето и малко информация за устройството и функционирането му. Наргилето има няколко съставни части , които се разглобяват. Като цяло предствлява тръба, на която в единия край е поставен тютюн, нагрят на огън. Тръбата води до стъклен съд с вода в който се филтрира димът и се вдишва от прикрепен към нея маркуч. Течността може да бъде според предпочитанията: вода, мляко, алкохол, вино или плодов сок.

Фарес Фуудс - рецепта Фарес Фуудс - рецепта Фарес Фуудс - рецепта